skip to Main Content
Lagerbolagonline » Växel: 060-16 81 50     Lagerbolag: 060-16 81 70 info@bolagsratt.se

Möt våra nya kollegor!

Vi är glada att kunna meddela att Bolagsrätt har expanderat. Vi har under september månad välkomnat fyra nya medarbetare, Anders Eriksson, Stina Grundström, Tuva Lundin och Jill Jonsson Wik.

Anders Eriksson kommer att arbeta som jurist på Bolagsrätt. Han är 33 år och kommer närmast från MAQS advokatbyrå. Anders har flera års erfarenhet inom det aktiebolagsrättsliga området och kommer passa bra in i Bolagsrätts team av jurister.

Vår nya paralegal, Stina Grundström 27 år, har studerat på Yrkeshögskolan Mitt till paralegal och tog examen sommaren 2022. Hon har tidigare arbetat som teckenspråkstolk och kommer att vara en stor tillgång i det dagliga arbetet här på Bolagsrätt.

Tuva Lundin och Jill Jonsson Wik är Bolagsrätts nya assistenter. Tuva 19 år, tog nyligen studenten på Hedbergska gymnasium i Sundsvall där hon läste ekonomiprogrammet på idrottsgymnasium med inriktning fotboll.

Jill 24 år, kommer närmast från Svensk Fastighetsförmedling i Härnösand, där hon har haft rollen som mäklarassistent. Tuva och Jill kommer vara ett fantastiskt tillskott till vårt team av assistenter här på Bolagsrätt.

Vi är väldigt glada över våra nya medarbetare och hoppas att de ska trivas hos oss.

Back To Top