skip to Main Content
Lagerbolagonline » Växel: 060-16 81 50     Lagerbolag: 060-16 81 70 info@bolagsratt.se

Om oss

Bolagsrätt Sundsvall AB startades år 2002 av Anders Larsson. Därefter har också Fredrik Lovén, Totte Dahlin, Marina Jonsson, Andreas Lundström, Emilia Kruse, Jesper Westerberg och Anders Eriksson tillkommit och numera är vi åtta jurister.

Våra jurister kompletteras av mycket kompetenta assistenter, paralegals och ekonomer. Flera av våra anställda har dessutom många års erfarenhet av arbete på Bolagsverket.

Rätt partner för aktiebolagsrätt

Vi erbjuder kvalificerad rådgivning inom aktiebolagsrätt och firmarätt. Vi hanterar dagligen en stor mängd ärenden avseende bl.a. bolagsbildning, nyemission av aktier, emission av teckningsoptioner och konvertibler, minskning av aktiekapital, fusion, gränsöverskridande fusion samt delning. Med många års samlad erfarenhet är vi en stark samarbetspartner inom dessa områden.

Vi är ditt ombud i registreringsärenden vid Bolagsverket. Vi granskar alla ärenden och återkopplar med synpunkter innan ärendena lämnas in. Efter Bolagsverkets registrering skickar vi genast ändringsbeviset till dig. Vi har öppet varje vardag året runt och kan nås via telefon eller mejl.  Vi är alltid tillgängliga på mobil efter kontorstid.

Vår långa erfarenhet av aktiebolagsrättsliga frågor i kombination med god kunskap om Bolagsverket samt närhet till myndigheten gör att vi kan ge korrekt och snabb service i alla ärenden.

Vi bedriver även en omfattande utbildningsverksamhet inom det bolagsrättsliga området.

Våra kunder är främst advokatbyråer, revisionsbyråer, banker och företags juridiska avdelningar.

Back To Top