skip to Main Content
Lagerbolagonline » Växel: 060-16 81 50     Lagerbolag: 060-16 81 70 info@bolagsratt.se

Lagerbolag

Beställningsblankett Lagerbolag AB
Beställningsblankett Lagerbolag AB (English)
Beställningsblankett Kommanditbolag/Handelsbolag

Våra lagerbolag (”Goldcup”) kostar 3.900 kronor. I priset ingår obegränsad hjälp med registreringsärendet vid Bolagsverket.

För ytterligare 900 kronor upprättar vi anmälan, stämmoprotokoll, styrelseprotokoll och bolagsordning. Alla handlingar går att få med engelsk översättning utan ytterligare kostnad. Bolagsverkets registreringsavgifter om totalt 3.500 kronor tillkommer.

Moms tillkommer för arvode och registreringsavgift vid nybildning. Bolagsverkets avgift vid ändringsärende är momsfritt.

Vi säljer även Kommanditbolag/Handelsbolag

Ett lagerbolag (”Skålguldet”) kostar 2.200 kronor, inklusive obegränsad hjälp med registreringsärendet vid Bolagsverket. Bolagsverkets registreringsavgifter om 2 700 kronor tillkommer.

Kontakta oss direkt på telefon 060-16 81 70.

Epost: lagerbolag@bolagsratt.se

Lagerbolagonline

Du som jobbar på en advokatbyrå har möjlighet att beställa lagerbolag online. Tjänsten är alltid öppen.

brlagerbolagonline.se

Vid frågor ring:
Anders Larsson 070-211 76 74
Fredrik Lovén 070-385 10 90
Totte Dahlin 070-319 81 53.

Varför ska du köpa just av oss?

Lagerbolag utan väntetid
Genom att köpa ett lagerbolag av oss slipper du och din uppdragsgivare väntetiden hos Bolagsverket. Den biten har vi redan tagit hand om. Våra lagerbolag ligger färdiga. Det enda ni behöver göra är att köpa ett bolag av oss och ändra styrelse och företagsnamn. Vi hanterar ändringsärendet hos Bolagsverket som ert ombud.

Bedömning av företagsnamn
Vi bedömer företagsnamnet direkt när vi får namnförslaget och undviker därmed problem vid registreringen av ditt ärende.

Vi är snabba
Kontakta oss idag. Vi skickar överlåtelsehandlingar till dig per mejl. Sätt därefter in aktiekapitalet (köpeskillingen) på ett nyöppnat konto i lagerbolagets namn och skicka likvidintyget samt avtalet till oss. Vi skickar därefter generalfullmakt per mejl samt övriga bolagshandlingar till dig med vändande post.

När detta är gjort kan din uppdragsgivare börja bedriva affärer i sitt nya aktiebolag. Allt kan ske på samma dag.

Boka hos oss. Att avboka en beställning kostar inget förutsatt att inga handlingar översänts.

Vi hjälper till med ändring av företagsnamn
När ägarbytet är klart återstår att ändra företagsnamn på bolaget. Vi hjälper dig även med detta. Våra jurister, där de flesta har erfarenhet från Bolagsverket, är specialister på bolagsrätt och immaterialrätt med särskild inriktning på firmarätt. Vi kan därför göra en rimlig förhandsbedömning av namnförslagen, vilket ökar chansen för att redan det första förslaget kan godkännas och som därmed leder till en kortare handläggningstid av ärendet hos Bolagsverket.

Vi känner Bolagsverket bättre än de flesta
Om företagsnamnet, trots allt, inte godkänns kan vi behandla Bolagsverkets invändning på bästa sätt och även bedöma vilka möjligheter det finns att slutligt pröva frågan om det är möjligt att få företagsnamnet registrerat. Vi har en egen praxisbank där vi inte bara har dokumenterat domstolspraxis utan även Bolagsverkets egen praxis i denna typ av ärenden.

Att vi dessutom finns i samma stad som Bolagsverket gör det enkelt för oss att lösa eventuella oklarheter på plats.

Vi ger dig kapitalgaranti och en kvalitetsprodukt
Vi säljer våra lagerbolag med kapitalgaranti. Det innebär att vi garanterar att aktiekapitalet alltid är intakt när bolaget säljs.

Vi värnar om kvaliteten och vill därför endast sälja till seriösa förvärvare. Våra lagerbolag kan därför bara köpas av advokatbyråer, revisionsbyråer samt på rekommendation.

Lagerbolag - symbol

Det är vi som gör lagerbolagen

Andreas Ottosson

Andreas Ottosson
Direkt 060-16 81 71
Mail »

Madeleine Pettersson

Madeleine Pettersson
Direkt 060-16 81 74
Mail »

Alina Nybjörk

Alina Nybjörk
Direkt 060-16 81 56
Mail »

Anna Spjut

Anna Spjut
Direkt 060-16 81 77
Mail »

Julia Arnfridsdotter

Julia Arnfridsdotter
Direkt 060-789 33 03
Mail »

Back To Top