skip to Main Content
Lagerbolagonline » Växel: 060-16 81 50     Lagerbolag: 060-16 81 70 info@bolagsratt.se

Bolagsrätt söker ny assistent!

Gillar du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i ett högt tempo? Är du driven, strukturerad och trivs med att samarbeta med andra? Då kan du vara den vi söker!

På Bolagsrätt Sundsvall AB är vi specialiserade på aktiebolagsrätt, företagsnamn och andra frågor med anknytning till Bolagsverket. Vi upprättar och granskar handlingar samt hanterar bolagsrättsliga ärenden. Vi biträder även som ombud i registreringsärenden vid Bolagsverket.

Vi sitter i fina lokaler i centrala Sundsvall och atmosfären på kontoret präglas av god stämning och högt i tak. Läs mer på vår hemsida: www.bolagsratt.se

Arbetsbeskrivning
Som administrativ assistent arbetar du med att hantera administrativa ärenden som inkommer från kunder samt allmän kontorsservice.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Hantera lagerbolagsbeställningar samt upprättande av handlingar
  • Diarieföring och posthantering
  • Telefon- och mejlkontakt med kunder
  • Inlämning av ärenden till Bolagsverket
  • Allmän kontorsservice
  • Fakturering

Profil
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad och som kan ta egna initiativ både internt och i externa samtal med kund. Som person är du engagerad, noggrann och lyhörd. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga men kan även jobba självständigt, stresståligt och flexibelt.

Gymnasieutbildning är ett krav och du har mycket goda kunskaper i svenska samt behärskar engelska i tal och skrift. Vi tror att du efter gymnasiet har arbetat i ett yrke med högt tempo och att du är van att arbeta i nära samarbete med människor.

Allmänt om tjänsten
Omfattning: Heltid 08:30-17:30 med lunch 12-13
Startdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 30 juni

Frågor om tjänsten kan ställas till Emelie Bergh, 073 068 76 85 (gruppchef) eller till Anders Larsson, 070 211 76 74 (VD).

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök via mejl
Mejla din ansökan till emelie.bergh@bolagsratt.se

Back To Top