skip to Main Content
Lagerbolagonline » Växel: 060-16 81 50     Lagerbolag: 060-16 81 70 info@bolagsratt.se

Paralegal till Bolagsrätt Sundsvall AB!

Om jobbet

På Bolagsrätt Sundsvall AB är vi specialiserade på aktiebolagsrätt, företagsnamn och andra frågor med anknytning till Bolagsverket. Vi upprättar och granskar handlingar samt hanterar bolagsrättsliga ärenden. Vi säljer även lagerbolag och tillhandahåller tjänster inom snabbavveckling. Våra medarbetare består av sex jurister, fem paralegals, nio assistenter och två ekonomer.

Våra kunder är framförallt advokatbyråer i Stockholm, Göteborg och Malmö, men vi biträder även större företag som har egna juristavdelningar. Läs mer på vår hemsida.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter. I rollen som paralegal hos oss kommer du både biträda juristerna i deras arbete samt hantera egna ärenden mot Bolagsverket. Det kan till exempel handla om att granska eller genomföra en ändring av företagsnamn eller att upprätta handlingar på uppdrag av juristerna eller våra kunder.

Att arbeta på Bolagsrätt innebär en stor variation på dagarna med många olika arbetsuppgifter. Du kan förvänta dig ett högt tempo och majoriteten av arbetsuppgifterna arbetar du med självständigt vilket ställer stora krav på dig att kunna prioritera ditt arbete.

Din profil

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad och som kan ta egna initiativ både internt och i mötet med kund. Du är noggrann, stresstålig, effektiv och har ett stort engagemang för jobbet.

Krav för tjänsten

  • Fullgjord gymnasieutbildning
  • Paralegalexamen eller likvärdig utbildning, alternativt några års arbetslivserfarenhet med motsvarande arbetsuppgifter
  • Du har ett personligt driv, är prestigelös och trivs med att jobba i grupp
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Anmäl ditt intresse för tjänsten:
Skicka CV och personligt brev till kontorschef Marina Jonsson
e-post marina.jonsson@bolagsratt.se
tfn 060 – 16 81 54

Sista ansökningsdag: 29 maj 2022. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Back To Top