skip to Main Content
Lagerbolagonline » Växel: 060-16 81 50     Lagerbolag: 060-16 81 70 info@bolagsratt.se

Bolagsrätt Sundsvall AB söker ny paralegal

Gillar du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i ett högt tempo? Är du driven, strukturerad och trivs med att samarbeta med andra? Då kan du vara den vi söker!

Om Bolagsrätt

Bolagsrätt Sundsvall AB är specialiserad på aktiebolagsrätt, firmarätt och frågor med anknytning till Bolagsverket. De upprättar och granskar handlingar, tillhandahåller lagerbolag samt hanterar bolagsrättsliga ärenden. Bolagsrätt biträder även som ombud i registreringsärenden vid Bolagsverket.

Bolagsrätt finns på Köpmangatan 1 i centrala Sundsvall och är idag sju jurister, tre paralegals, sju assistenter och två ekonomer. Med anledningen av att Bolagsrätt växer söker de nu ytterligare en paralegal till deras kontor i Sundsvall.

Om rollen

I rollen som paralegal hos Bolagsrätt kommer du både biträda juristerna i deras arbete samt hantera egna ärenden mot Bolagsverket. Det kan till exempel handla om att granska eller genomföra en ändring av företagsnamn eller att upprätta handlingar på uppdrag av juristerna eller Bolagsrätts kunder.

Att arbeta på Bolagsrätt innebär en stor variation på dagarna med många olika arbetsuppgifter. Du kan förvänta dig ett högt tempo och majoriteten av arbetsuppgifterna arbetar du med självgående vilket ställer stora krav på dig att kunna prioritera ditt arbete.

Din profil

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad och som kan ta egna initiativ både internt och i mötet med kund. Du är noggrann, stresstålig, effektiv och har ett stort engagemang för jobbet.

Gymnasieutbildning är ett krav och du har mycket goda kunskaper i svenska samt behärskar engelska i tal och skrift. Vi tror att du efter gymnasiet har arbetat i ett yrke med högt tempo och att du är van att arbeta i nära samarbete med människor.

Ytterligare utbildning är meriterande, exempelvis paralegalexamen. Som nyanställd på Bolagsrätt kommer du som medarbetare att få den utbildning och kompetens som krävs för tjänsten.

Krav för tjänsten

  • Fullgjord gymnasieutbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet efter gymnasiet
  • Du har ett personligt driv, är prestigelös och trivs med att jobba i grupp
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Paralegalexamen eller likvärdig utbildning

Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Sundsvall

Back To Top