skip to Main Content
Lagerbolagonline » Växel: 060-16 81 50     Lagerbolag: 060-16 81 70 info@bolagsratt.se

Bolagsrätt söker Ekonomiassistent/Administratör

Beskrivning av tjänsten

I rollen som ekonomiassistent/administratör kommer du bl.a. att arbeta med löpande bokföring, månadsavstämningar av konton, fakturering och rapportering av moms- arbetsgivaravgifter. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega som handleder dig i arbetet. Tjänsten kommer succesivt att utökas till att även omfatta hantering av snabbavveckling.

Utöver ekonomiarbetet kommer du även att hjälpa till med allmänna kontorssysslor, såsom postöppning, kopiering, arkivering och telefonpassning. Periodvis är det väldigt mycket att göra på kontoret. Det är därför bra om du trivs med ett högt tempo.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har ekonomisk gymnasieutbildning eller praktisk yrkesutbildning inom ekonomi. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt är bekväm med engelska, då många av våra dokument är dubbelspråkiga.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, kan och vill utvecklas i ditt arbete, är självständig och driven som person. Du har lätt för att samarbeta och jobbar stresståligt och flexibelt. Du är prestigelös och har ett stort engagemang för jobbet samtidigt som du sprider positiv energi.

Kontaktuppgifter

Anmäl ditt intresse för tjänsten till Anneli Boman, tfn 060 – 16 81 55, e-post anneli.boman@bolagsratt.se, eller till Fredrik Lovén, tfn 060 – 16 81 52, e-post fredrik.loven@bolagsratt.se.

Vi vill ha din ansökan senast den 28 mars 2016.

Back To Top