Sök

Ekonomiansvarig till Bolagsrätt Sundsvall AB

Tjänsten
Som ekonomiansvarig har du ett helhetsansvar för företagets ekonomi och ekonomisystem. Du har en person till din hjälp och rapporterar till VD. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bl.a. ansvar för den löpande bokföringen, månads- och årsbokslut, månadsavstämningar av konton, löner, fakturering och rapportering av moms- och arbetsgivaravgifter. Du ansvara även för att bolaget följer gällande redovisningsregler. Även andra administrativa arbetsuppgifter förekommer. Periodvis är det väldigt mycket att göra på kontoret. Det är därför bra om du trivs med ett högt tempo.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har ekonomisk grundutbildning. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och särskilt meriterande är tidigare arbete vid revisions- och/eller bokföringsbyrå. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt är bekväm med engelska, då många av våra dokument är dubbelspråkiga.
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, kan och vill utvecklas i ditt arbete, är självständig och driven som person. Du har lätt för att samarbeta och jobbar stresståligt och flexibelt. Du är prestigelös och har ett stort engagemang för jobbet samtidigt som du sprider positiv energi.
Kontaktuppgifter

Anmäl ditt intresse för tjänsten Marina Jonsson, tfn 060 – 16 81 54, e-post marina.jonsson@bolagsratt.se.
Vi vill ha din ansökan senast den 14 mars 2018.

Sök