skip to Main Content
Lagerbolag: ring 060-16 81 70 info@bolagsratt.se

Lagerbolag

Beställningsblankett Lagerbolag AB
Beställningsblankett Lagerbolag AB (English)
Beställningsblankett Kommanditbolag/Handelsbolag

Våra lagerbolag (”Goldcup”) kostar 3.900 kronor. I priset ingår obegränsad hjälp med registreringsärendet vid Bolagsverket.

För ytterligare 900 kronor upprättar vi anmälan, stämmoprotokoll, styrelseprotokoll och bolagsordning. Alla handlingar går att få med engelsk översättning utan ytterligare kostnad. Bolagsverkets registreringsavgifter om totalt 3.100 kronor tillkommer.

Vi säljer även Kommanditbolag/Handelsbolag

Ett lagerbolag (”Skålguldet”) kostar 2.200 kronor, inklusive obegränsad hjälp med registreringen av firman vid Bolagsverket. Bolagsverkets registreringsavgifter om 1.800 kronor – 2.000 kronor tillkommer. Den högre avgiften aktualiseras vid byte av registreringslän.

Kontakta oss direkt på tfn 060-16 81 70.

Epost: info@bolagsratt.se

Lagerbolagonline

Du som jobbar på en advokatbyrå har möjlighet att beställa eller boka lagerbolag online. Tjänsten är alltid öppen.

brlagerbolagonline.se

Vid frågor ring:
Anders Larsson 070-211 76 74
Fredrik Lovén 070-385 10 90
Totte Dahlin 070-319 81 53.

Varför ska du köpa just av oss?

Lagerbolag utan väntetid
Genom att köpa ett lagerbolag av oss slipper du och din uppdragsgivare väntetiden hos Bolagsverket. Den biten har vi redan tagit hand om. Våra lagerbolag ligger färdiga. Det enda du behöver göra är att köpa det av oss, ändra styrelse och firma. Vi hanterar ändringsärendet hos Bolagsverket.

Firmabesked direkt
Vi bedömer firman direkt när vi får namnförslaget och undviker därmed problem vid registreringen av ditt ärende.

Vi är snabba
Kontakta oss idag. Vi skickar överlåtelsehandlingar till dig direkt med e-post. Samtliga handlingar skickas även med brev. Sätt därefter in aktiekapitalet (köpeskillingen) om 50.000 kronor, på ett nyöppnat konto i lagerbolagets namn och skicka likvidintyget samt avtalet till oss. Vi skickar därefter generalfullmakt med mail samt övriga bolagshandlingar till dig med vändande post.

När detta är gjort kan din uppdragsgivare börja bedriva affärer i sitt nya aktiebolag. Allt kan ske på samma dag.

Boka hos oss. Att avboka en beställning kostar inget förutsatt att inga handlingar översänts.

Vi hjälper till med ändring av firma
När ägarbytet är klart återstår att ändra firma på bolaget. Vi hjälper dig även med detta. Våra jurister, där alla har erfarenhet från Bolagsverket, är specialister på bolagsrätt och immaterialrätt med särskild inriktning på firmarätt. Därför kan vi göra en rimlig förhandsbedömning av firmaförslagen, vilket ökar chansen för att redan det första förslaget kan godkännas och det innebär en kortare handläggningstid av ärendet vid Bolagsverket.

Vi känner Bolagsverket bättre än de flesta
Om firman, trots allt, inte godkänns kan våra jurister behandla Bolagsverkets invändning på bästa sätt och även bedöma vilka möjligheter det finns att slutligt pröva frågan om det är möjligt att få firman registrerad. Vi har en egen praxisbank där vi inte bara har dokumenterat domstolspraxis utan även Bolagsverkets egen praxis i denna typ av ärenden.

Att vi finns i samma stad som Bolagsverket, gör det dessutom enkelt för oss att lösa eventuella oklarheter på plats.

Vi ger dig kapitalgaranti och en kvalitetsprodukt
Vi säljer våra lagerbolag med kapitalgaranti. Det innebär att vi garanterar att aktiekapitalet alltid är intakt när bolaget säljs.

Vi värnar om kvaliteten och vill därför endast sälja till seriösa förvärvare. Våra lagerbolag kan därför bara köpas av advokatbyråer, revisionsbyråer samt på rekommendation.

Det är vi som gör lagerbolagen

Cathrine Arnfridsdotter

Cathrine Arnfridsdotter
Direkt 060-16 81 71
Mail »

Anette Strömbäck

Anette Strömbäck
Direkt 060-16 81 56
Mail »

Emelie Bergh

Emelie Bergh
Direkt 060-16 81 74
Mail »

Olina Wåhlstedt

Olina Wåhlstedt
Direkt 060-16 83 08
Mail »

Back To Top